Tijgertje

TIJGERTJE
Opgelet: ik word enkel geadopteerd door een gezin waar reeds een jong katje (Jonger dan 1 jaar) aanwezig is!!!
Hey, ik ben Tijgertje! Ik ben een energieke kleine meid. Mijn hobby’s zijn spelen, geaaid worden en knuffelen. Ik ben enorm nieuwsgierig en sociaal van aard. S’ avonds kom ik graag bij mijn baasjes liggen in de zetel en hou ik van de aandacht die ik krijg. Ik word graag geaaid en kom graag knuffelen. Als mijn baasje thuiskomt, kom ik hen graag begroeten.
kan met andere katten: Ja
kan met honden: Nee
kan met jonge kinderen: Nee
kan met oudere kinderen: vanaf 14 jaar (rustige kinderen)
moet buiten kunnen: nee
kan op een groot appartement: Ja
Wil jij mij een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Ik ben er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/