Timmy en Brandon

Wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Dag allemaal! Ik ben Timmy. En ik ben Brandon. En wij zouden graag samen geadopteerd worden. We zijn namelijk beste speelkameraadjes en vullen elkaar perfect aan. Mijn vriend Brandon is verlegen en heeft baat bij mijn durf. Ik trek hem graag mee op sleeptouw. Mijn makker Timmy en ik zijn ook echte knuffelaars, die buiten elkaar ook een zachte hand zoeken.

* kan bij andere katten: JA
* kan bij honden: ONBEKEND
* kan bij jonge kinderen: JA
* kan bij oudere kinderen (+10): JA
* moet buiten kunnen: NEE
* kan op appartement: JA
* kan langere tijd alleen zijn (fulltime werkende mensen): JA
* komt spontaan af: JA
* moet geplaatst worden met of bij ander katje: JA
* wordt graag opgepakt: JA
* schuw naar vreemde mensen toe: NEE
* komt op schoot liggen: JA

Denk jij dat je ons deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/