Tommy

Opgelet: kan alleen maar geadopteerd worden als er al reeds een jonge kat (jonger dan 1 jaar) aanwezig is

Dag vriendjes, ik ben tommy en ik ben een heel lief en aanhankelijk mannetje. Vergis je niet door mijn uiterlijk want ik zie er misschien wel stoer uit maar eigenlijk ben ik een katje met een klein hartje.

Je moet zeker geduldig zijn met me want nieuwe mensen daar ben ik wat bang van. Ik zoek het verste en veiligste hoekje op dat ik kan vinden waar ik rustig alles afwacht.

Maar uiteindelijk wanneer ik me goed voel, wijk ik niet meer van je zijde. Ik spin, speel en knuffel erop los. Zeker als ik een balletje krijg dan kom ik deze met liefde terug naar je toebrengen zodat je deze opnieuw voor me kan gooien.
Eten dat is ook iets waar ik van hou. Wanneer je eten voor me klaar maakt zal ik me zeker laten horen zodat je me niet vergeet.

Helaas heb ik ook al best veel meegemaakt. Zo heeft de brandweer me uit een rattenval moeten bevrijden toen ze me vonden. Met slijpschijf en al, heel griezelig!
Ik heb ook longworm gehad waardoor ik een hele tijd ziek was. De wormen hebben mijn longen toch wel wat schade toegebracht. Ik heb hier geen last van, maar mijn longen moeten wel jaarlijks eens nagekeken worden.

Kan bij katten: ja
Kan bij honden: liever niet
Kan bij kinderen: + 14 jaar en rustig
Kan op appartement: ja
Moet buiten kunnen: nee

Wil jij mij eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Ik ben er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/