Ter Adoptiee – Courtney en Skunk

COURTNEY en SKUNK
Opgelet: wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Deze zusjes zijn iets meer terughoudend en gaan nog wel even tijd nodig hebben om open te bloeien in hun eigen mandje. We geloven er helemaal in dat als zij eenmaal hun eigen rustiger plekje hebben en ze hiervoor de tijd krijgen dit ook helemaal in orde gaat komen.
Skunk is de meest aaibare maar ook de meeste actieve van de 2 Niets is veilig wanneer kleine Skunk haar speeluurtje krijgt. Dan vliegt ze door het huis en hangt de kattendiva uit. Zij heeft dus zeker en vast genoeg krab- en speelgelegenheid nodig. Dit is ook the way to her heart, dus al spelend is haar vertrouwen zeker te winnen.
Zusje Courtney is iets meer terughouden en zachter van karakter. Eenmaal ze je kent mag je haar zachtjes aaien en zelfs oppakken lukt al soms. Met heel veel liefde en geduld wordt Courtney volgens ons de grootste flodderkat.
Samen beleven deze 2 de dolste pret. Lekker spelen en de boel op stelten zetten is het liefste wat ze doen, om nadien lekker dicht tegen elkaar aan uit te rusten.
Beiden meiden houden van een net toilet, dus een extra kattenbak is geen overbodige luxe. Ook is het belangrijk dat ze best beginnen vanuit een eigen aparte ruimte om van daaruit verder het huis te kunnen verkennen.
Kan bij katten: JA
Kan bij honden: NEE
Kan bij jonge kinderen (0-) : NEE
Kan bij oudere kinderen (10+) : JA
Moet buiten kunnen: NEE
Kan op een groot appartement: JA
Wil je deze 2 lieve meisjes graag een bezoekje brengen? Neem dan snel contact met poezencentrale Mol via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/