Update Izzy

22 april 2020: Zwervertje Izzy kwam 2 weken geleden met een darmprolaps (een stukje darm was dus naar buiten geperst en hing uit haar anus), een flinke luchtwegeninfectie, stinkende diarree en zat knalvol wormen.
De darm was gelukkig nog niet afgestorven en werd operatief terug op zijn plaats gezet. Ze bleef nog een paar dagen in observatie bij onze dierenarts Caroline Polaster maar er waren gelukkig geen complicaties en ze genas goed.

We moesten wel nog even kijken of Izzy genoeg vertrouwen in mensen kon krijgen om haar leven als zwervertje vaarwel te zeggen en dit mocht ze gaan uitproberen bij opvangmama Krisje.

Izzy maakt vorderingen en dat mag je breed nemen.
Ze voelt zich duidelijk beter want ze blaast meer naar haar opvangmama maar ze is ook heel nieuwsgierig en stortte zich vol overgave op de puzzelvoerbak!
Aaien wil ze nog niet maar dat is begrijpelijk als je bij de eerste kennismaking zonder pardon geprikt en bepoteld wordt en ze vieze medicijnen in je bekje duwen. (het jammerlijke lot van onze dierenartsen: ze redden levens maar worden ervoor bedankt met boze ogen, geblaas en gemep)

Gelukkig zijn onze opvanggezinnen (evenals onze dierenartsen) daar niet zo snel van onder de indruk en weten ze ondertussen hoe ze het charmeoffensief moeten inzetten.

Momenteel komen er heel weinig centjes binnen terwijl we al flinke dierenartsrekeningen hebben dit jaar en we onze reserve voor de aankomende (en al aanwezige) papflessertjes sneller zien smelten dan sneeuw een een sauna.

Dus…. wie nog een centje kan missen, wij stellen ons kandidaat voor adoptie! en dan wel op dit rekeningnummer BE85 6528 23473906.

(Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 45% op het totaalbedrag van al uw attesten.)

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.