Update: stalplaats gezocht!

Deze knul zat sinds 19 januari bij een gastgezin en toonde geen enkele verbetering wat angst betreft, terwijl het daar toch lekker rustig was en ze hem zijn tijd en ruimte gaven. We besloten dan ook op zoek te gaan naar een stalplaatsje waar hij alles kreeg wat hij nodig had en hij goed verzorgd zou worden want we zien zulke katjes daar vaak toch nog meer openbloeien.

Hij moet het gehoord hebben en besloten hebben dat hij toch voor een leven als huiskatje wou gaan want plots zocht deze jongen toch toenadering tot zijn opvangmama. Dit was het signaal dat we nodig hebben en als hij ervoor wil gaan, dan wij ook, dit katje wordt een huiskatje ipv een stalkatje!

Zijn huidige opvanggezin vertrekt volgende week met vakantie dus hij moet wel even schuiven maar hij mag dan ook naar een opvangmama die gouden handen heeft met verlegen knulletjes zoals deze.
En daar krijgt hij alle tijd nu want we weten dat het goed zal komen.

Mensen die zich aangeboden hebben om hem een stalplaatsje te geven of dat van plan waren, er zijn nog andere katjes waar we zo’n gelegenheid voor zoeken dus wij gaan daar graag nog op in!

9 maart:  Wij zoeken heel dringend een warme stalplaats voor deze jongen. Hij is niet tam en is niet gelukkig in huis maar zou nog een lang en gelukkig leven kunnen leiden in een warme stal of schuur waar hij zichzelf mag zijn.
Wie denkt dit te kunnen voorzien, graag een mailtje met wat info sturen naar info@poezencentrale.be.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.