We zoeken een gsm-drager!

Vanaf juli zitten we met een groot probleem: al onze medewerkers werken dan fulltime en er is niemand die de telefoontjes dan kan aannemen.
Dit is een ramp want de meldingen blijven binnen stromen en dat zal de komende maanden niet minder worden! We willen niet weten hoeveel kittens er dan zullen sterven, dit mag niet gebeuren!
Dus wij zoeken DRINGEND iemand die ons hiermee wil helpen.

Wat doet een gsm-drager?
Bij de gsm-drager komen alle telefoontjes binnen, zowel voor de opvang als voor het zwerfkattenproject.
Een gsm-vrager stelt de nodige vragen zodat hij of zij een goed beeld van de situatie krijgt en dan contact kan opnemen met de medewerker die hiermee verder gaat.
Het kan gaan over:
* noodmeldingen, er is een ziek of gewond katje of een nestje kittens gevonden, jij noteert de gegevens en zorgt ervoor dat er een medewerker op af gaat.
* er worden zwerfkatjes gemeld voor sterilisatie onder het zwerfkattenproject, jij noteert adres en info over de katjes en stuurt deze door naar de coördinator van het project
* je beantwoord vragen over onze werking en verwijst door naar onze adoptiedienst
* we zoeken opvang voor een katje waar we zelf geen plaats voor hebben en jij neemt contact op met andere asielen en regelt een chauffeur om het katje te brengen.

Je wordt natuurlijk bijgestaan door onze medewerkers en beschikt over een handleiding. Na verloop van tijd zal je zelf zeker een aantal zaken zelfstandig kunnen oplossen maar je staat er nooit alleen voor.

Wat verwachten wij van jou?
Dat je telefonisch bereikbaar bent, op de momenten dat je ‘van dienst bent’, snel kan reageren bij noodgevallen en ook de tijd kan nemen om te gaan rondbellen om het nodige te regelen.
Dat je computervaardig bent en over een computer beschikt.
Dat je goed bent in organiseren en je niet laat ontmoedigen als het even duurt voor er een oplossing gevonden kan worden.
Dat je woonachtig bent in Mol, Geel, Dessel of Balen.
Dat je je vrij kan maken om af en toe met onze medewerkers samen te gaan zitten.

Kan je dit fulltime? Super! Maar ook part-time gsmdragers zijn heel welkom!

Heb je interesse of nog meer vragen? Stuur een pbtje en we nemen graag contact met jou op.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.