Welkom arme Jack

13 april 2022: Soms lijkt er geen einde te komen aan alle ellende… Soms lijkt de ellende enkel erger te worden…

Gisterenavond kwam dit lieve mannetje in opvang… 1 oogje kwijt, vreselijke wonden op zijn hoofdje, zijn rechterkant van zijn kopje is helemaal opgezwollen van de ontsteking… Geen chip, niet gecastreerd en een vreselijke geur…
Vandaag gingen we naar de dierenarts… Jack zijn hoofdje moesten onze dierenartsen scheren om zijn wonden en huid goed te kunnen verzorgen. Ventje toch… Dit moet vreselijk pijn doen…
We deden ook een volledig bloedonderzoek… Jack is FIV positief maar ook FeLV (leucose) positief … Even zakte de moed diep in onze schoenen… Maar goed ff slikken en weer doorgaan. Maar ook even enorm hard vloeken!
DIT IS ALLEMAAL HET GEVOLG VAN GRATIS KITTENS!!!! DIT IS HET GEVOLG VAN NIET STERILISEREN EN NIET CASTREREN! HET GEVOLG VAN GEEN CHIP!
De asielen zullen het wel weer oplossen… Gelukkig hebben wij fantastische opvangmama’s die alles op alles zetten en ook voor onze Jack Sparrow zullen we knokken!
Wie kan een centje missen voor zijn behandeling? Wie wil onze Jack helpen?
Wie Jack wil helpen kan dit via deze link:
of rechtstreeks een centje op onze rekening via
Rekeningnummer BE09 7330 6411 9757 met de vermelding ‘GIFT JACK’
Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 45% op het totaalbedrag van al uw attesten.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.