WIEBE en BAS

Opgelet: Wij worden enkel met ons tweetjes geadopteerd!!!
Hoi,
Mijn naam is Wiebe, ik ben een jonge, soms onhandig, tijger katertje van ongeveer 4 maand oud.
Ik hou van spelen met mijn broer Bas, vooral ’s morgens zijn wij heel actief, tot ik in slaap val. Ik hou er ook van om in holletjes of in de plooi van je benen te slapen. Wanneer je me dan opneemt ben ik juist een lapjes pop. Soms ben ik ook een beetje bang, zoals wanneer er bezoek is, dan kruip ik graag onder een dekentje.
Mijn naam is Bas, ik ben een mooie rustige zwarte kater met een fluwelen pels. Soms ben ik een echte speelvogel en val mijn slapende broer graag lastig. Wanneer ik moe ben zoek ik je gezelschap op en lig ik graag op of tegen je. Bij mijn opvang mama lig ik graag op de printer wanneer ze aan de PC bezig is, ja ik zoek graag gezelschap op. Maar bij mensen die ik niet ken verstop ik me.
Kan bij katten: Ja
Kan bij honden: Nee
Kan bij jonge kinderen: Nee
Kan bij oudere kinderen +10: Ja
Moet buiten kunnen: Nee
Kan op appartement: Nee, enkel een huis waar veel plaats is
Wie heeft er een rustige warme thuis voor ons?
Kom ons bezoeken en verlies je hart aan ons,
wij zijn er klaar voor.
Vragenlijst invullen via: