ZIJN ER NOG KITTENS?

Het korte antwoord hierop is: Nee, die zullen we pas in april-mei weer zien verschijnen.

Wanneer de dagen korter worden en de zomerse temperaturen aanzienlijk zakken, stoppen katten met paren want een nestje grootbrengen in de koude wintermaanden verlaagt de overlevingskansen van de kittens enorm.
Vanaf september kregen we dit jaar gelukkig geen pasgeboren kittens binnen dus de jongste kittens die we nu nog in opvang hebben zijn minstens 4 maanden oud.
Deze kittens zitten al wat langer in opvang omdat ze wat meer tijdig nodig hebben om aan mensen te wennen, gezondheidsproblemen hebben (gehad) of een rugzakje hebben.

Heb je interesse om zo’n katje een goede thuis te geven? Vul dan onze vragenlijst even in en dan kijken onze medewerkers of we een katje hebben dat bij jullie past.
De vragenlijst vind je hier: https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/

De katjes die we nu nog gaan binnen krijgen, zijn vooral oudere katjes die op straat beland zijn en het buitenleven niet aankunnen. Deze katjes vragen meestal extra zorg dus de winter is allesbehalve een rustperiode voor ons asiel.

Woon je in de regio Mol-Geel-Balen-Meerhout-Lommel en wil je graag gastgezin zijn voor een of meer volwassen katjes? Stuur dan zeker een mailtje naar info@poezencentrale.be met als onderwerp ‘gastgezin worden’.