ZOË en NOA

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Ik ben Zoë de fijnste en de rustigste van de twee. Ik kwam in opvang als vrij angstig katje, maar intussen ben ik helemaal opengebloeid bij mijn opvangmama. Ik hou van spelen met mijn zus of met jou, van eten en lekkere snoepjes. Ik durf stunten uithalen als ik weet dat er eten aankomt.

Ik ben Noa de stoere meid die niet snel bang is. Ik ga altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik klim graag en kruip overal in. Ravotten kan ik als de beste. Maar ik ben ook de grootste knuffelkont. Ik volg je graag overal en wacht op het moment dat je gaat zitten. Dan kom ik mijn portie knuffels vragen en kom dicht tegen je aan liggen om als een blok in slaap te vallen.

Kan bij katten ja
Kan bij jonge kinderen: ja + 6jaar
Moet buiten kunnen: nee
Kan bij honden: onbekend
Kan op een appartement: ja

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

Vragenlijst adoptie