WIJ AANVAARDEN GEEN AANVRAGEN VOOR KITTENS DIE NOG NIET TER ADOPTIE STAAN!

Kittens die ter adoptie staan: vind u op onze site onder ‘Katten/Adoptiekatten en op onze Facebookpagina in de fotomap ‘Adoptiekatjes’.
Kittens die niet ter adoptie staan: vind u in onze nieuwsberichten staan op de site en op Facebook moeten nog een aantal weken in opvang blijven voor ze klaar zijn voor adoptie en hier nemen we geen aanvragen voor aan.
Wij werken niet met wachtlijsten, dus vragen katjes die nog niet ter adoptie staan, zullen genegeerd worden!

VOOR NOODGEVALLEN: 0475/786.445.
Gelieve dit niet via mail te doen aangezien de mail niet regelmatig gecontroleerd wordt en we zo kostbare tijd verliezen.
Wij proberen op de gsm voor noodgevallen op elk uur bereikbaar te zijn maar als u op voicemail uitkomt, laat dan altijd een duidelijk bericht achter met een uitleg van de situatie en uw locatie. Deze wordt regelmatig gecheckt en u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.
Probeer ondertussen ook al andere organisaties te bereiken, want wij kunnen niet garanderen dat wij altijd kunnen helpen.

VOOR ALGEMENE VRAGEN EN ADOPTIE
Algemene vragen/vragen omtrent adoptie:
  als je het antwoord niet kan terugvinden op onze site onder Adoptie, stel deze dan via de vragenlijst op deze pagina.
Adoptieaanvragen: een aanvraag kan enkel door het invullen van een vragenlijst, deze vind je hier: https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/
Een aanvraag wordt enkel behandeld als de vragenlijst correct ingevuld wordt. Onze medewerkers van de adoptiedienst helpen u daarna graag verder via mail.

Wil je vrijwilliger worden: info@poezencentrale.be

Geef even aan wat je zelf in gedachte had  (events, voedertoer, zwerfkattenproject, opvang of chauffeur) en wat je graag nog wil weten.

Bankrekeningnummer: BE09 7330 6411 9757
Erkenningnummer: HK30104725
KVK: 0846.056.269