MERLOT EN PINOT

Deze twee super lieve broers zijn op zoek naar hun forever mandje

Merlot en Pinot zijn twee jonge katers van bijna één jaar oud en met een hartje van goud. Op hun jonge leeftijd hebben ze al zo veel meegemaakt, Merlot en Pinot waren al reeds geadopteerd maar één week na adoptie ging het volledig fout voor Pinot.. de FIP symptomen waren duidelijk aanwezig en zo begon Pinot zijn FIP traject.. 84 dagen volhouden en dan nog 84 dagen observatie..

Nu 168 dagen later is Pinot officieel een FIP surviror die op zoek is naar zijn blijvende thuis samen met zijn broertje Merlot

Pinot is een sociale, speelse en zo een liefdevol katje dat alle geluk verdiend dat hem tegemoet komt. Hij speelt super graag en het liefst met alles wat op zijn pad ligt, papier, karton, pluisjes,..

Merlot is een echte aandachtsvrager, springt op je schouder of miauwt aan je voeten om gepakt te worden. ‘S avonds komt hij op je borstkast liggen zo dicht mogelijk tegen je gezicht om aandacht te krijgen. deze twee katers zijn zo mensricht dat we ook echt een huisje zoeken voor hun waar ze dagelijks hun portie liefde krijgen..

We zoeken voor deze schatjes een huisje waar ze ten alle tijde binnen verblijven! Een cat proof tuin of een kattenren waar deze twee buiten van het zonnetje kunnen genieten is een must!!

Wie kan deze twee lieverds geven wat ze verdienen? Vul dan snel onze vragenlijst in! https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/

Kunnen met andere katten : Ja
Kunnen met kinderen : Ja
Kunnen met honden : ja
Mogen buiten : NEE! enkel in een kattenren