16 juli 2020: We kregen een hulpaanvraag vanuit Weelde…
Weer ver buiten onze regio… Deze super lieve dame had dit kleine onderkomen schatje gevonden in de tuin.
Verschrikkelijk mager en volledig dichtgeplakte oogjes. Ze ging meteen naar de dierenarts voor de eerste zorgen. Het kleine schatje weegt amper 350gr terwijl hij toch een goede 500gr zou moeten wegen.

Mevrouw zocht overal in de buurt hulp. Helaas kreeg ze overal het zelfde antwoord: wij zitten vol, we kunnen niet helpen!
Nu.. Wij zitten ook overvol! Net zoals iedereen maar kan je nu echt zo een kitten hulp weigeren? Nee wij kunnen dat niet! We zoeken wel weer een oplossing…

Gelukkig denken onze opvangmama’s er zo ook over! Dus… Welkom Billie
Dit kleine schatje is nu onder de warme vleugels van onze opvangmama Veronique en zij zal ook weer alles op alles zetten om ons frulletje er weer zo snel mogelijk bovenop te krijgen.

Niet alleen onze kleine Billie zijn buikje moet gevuld worden maar ook nog vele andere kleine buikjes. We staan weer voor de aankoop van een hele lading kwaliteits natvoer..
Wie kan ons helpen? Wie helpt de mondjes en buikjes van al onze kleine mupjes te vullen? We kunnen dit niet zonder jullie hulp! Alle kleine beetjes helpen!

Je kan een gift storten op rekeningnummer BE85 6528 2347 3906 met de vermelding ‘ gift voor kittenvoeding’

Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 60% dit jaar op het totaalbedrag van al uw attesten.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.