CEZAR

Dag allemaal,
Mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Cezar, een knappe tijger van 7 jaar in de fleur van mijn leven. Sinds enkele weken ben ik terechtgekomen bij mijn opvanggezin en hoewel ik het er erg naar mijn zin heb, is er niets wat ik liever zou doen dan mijn eigen gouden mandje vinden om mijn liefde aan kwijt te kunnen. Daarom ben ik op zoek naar een plaatsje wat ik met veel plezier “thuis” kan noemen.
Waarom zou je mij adopteren?
Ik ben een heel rustige kater die niets liever doet dan slapen en knuffelen. Je zal mij niet van links naar rechts zien vliegen als een jong kitten. Wel ben ik altijd bereid om te komen knuffelen als je me roept. En volg ik graag op de voet wat je allemaal doet. Als je ’s morgens wakker wordt, kom ik je graag tegemoet om goede morgen te zeggen en je te laten weten dat ik je gemist heb.
Verder heb ik graag een nestje voor mij alleen, ik heb zo veel liefde te geef dat ik mijn “mensjes” niet graag deel met andere katten. Kids vind ik geweldig zolang ze rustig zijn. Ze mogen me gerust aaien, daar zet ik mijn rugje graag voor recht.
Hopelijk heb ik je met deze informatie kunnen overtuigen, moest je toch nog vragen hebben of wil je me graag beter leren kennen? Vul hier de vragenlijst in voor Cezar!
Kan met andere katten: nee
Kan met honden: nee
Kan met jonge kinderen: rustige kinderen
Moet buiten kunnen: ja

Kan op een groot appartement: ja