Charles en George!

Een tijdje geleden kwam Charles binnen, meer dood dan levend. Zo onderkoeld dat de thermometer zijn lichaamstemperatuur niet meer kon meten en we dachten niet dat we hem zouden kunnen redden.
Maar Charles is een vechter en langzaam kwam hij terug op temperatuur, we kregen weer wat hoop…

Een dikke week later mogen we melden dat Charles het super doet én hij heeft ondertussen gezelschap gekregen van George.

George werd door de vrijwilliger van het zwerfkattenproject  gevangen maar hij liet al snel blijken dat hij eigenlijk veel liever huiskatje zou worden want hij liet zich makkelijk aaien en kwam zelfs kopjes geven nadat onze vrijwilliger 2 dagen met hem bezig was geweest.
Hij mocht naar opvangmama Evi en ondertussen kan George  zo hard spinnen dat je hem door het hele huis hoort.
Hij is nog een beetje schrikachtig maar als hij geaaid wordt, smijt hij zich vol overgave in de knuffelpartij en laat hij je niet meer los. Als George oud genoeg is, mag hij samen met Charles op zoek naar het binnenthuisje waar ze alle aandacht voor zichzelf krijgen en een prinsenleventje mogen leven.

Maar daar zijn we nog niet, deze jongens mogen nog een tijdje gewoon lekker stoeien en groeien dus we nemen voor hen voorlopig nog geen adoptieaanvragen aan!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.