FLO EN HECTOR

Hallo! Graag even je aandacht voor deze twee kapoentjes. Ik laat ze zich even aan je voorstellen.

Ik ben Hector, een speelse jonge kater. Elke situatie is voor mij een gelegenheid om te spelen, soms in de meest gekke houdingen. Geen paniek, ik kan me ook in stilte bezig houden en geniet nog met volle teugen van een goede lange dut. Mijn nieuwsgierig karakter zorgt ervoor dat ik geen schrik heb van wat avontuur en laat me steeds nieuwe dingen ontdekken. Als op het einde van de dag mijn baasjes thuiskomen, ben ik heel erg blij en hou ik van de aandacht en knuffels.

Mijn naam is Flo. Als zus van Hector beschik ik ook over een nieuwsgierig en speels karakter. Daarnaast ben ik een rustige meid in een schattige verpakking. Ik hou van knuffels en veel aandacht. Als het dutjes-tijd is, leg ik me graag in jouw buurt of op je schoot. Maar als ik wakker ben, kan ik er ook van genieten om te spelen met mijn broers en zussen. Ik volg mijn baasjes graag op de voet zodat ik je zeker niet te lang moet missen.

Hebben jullie nog plaats voor twee kleine (b)engels als wij? Kom dan zeker eens langs om kennis te maken!
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/

Kan met andere katten: ja
Kan met honden: nee
Kan met jonge kinderen: eventueel mogelijk bij rustige kinderen
Moet buiten kunnen: ja liefst wel
Kan op een groot appartement: ja