GRATIS KITTENS? PRETNESTJES? OEPSNESTJES? HET IS NIET OKE!

30 april 2021: Of je nu gratis kittens uitdeelt of je gaat ze halen? Ze komen wel goed terecht? Het is niet oke! Ze komen niet altijd goed terecht!

Ze worden niet altijd in orde gemaakt door de nieuwe eigenaars! Jij die gratis kittens uitdeelt of gaat halen… JIJ BENT HIER VERANTWOORDELIJK VOOR!
JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR HUN LEED!

Deze twee jongvolwassen katjes zijn gratis uitgedeelde kittens…
Nog steeds niet in orde met de wetgeving… 1 katje is mogelijk zwanger.
Het andere katje is gisteren bevallen… Beide zijn ze zelf nog maar amper volwassen…

Vanmorgen lag 1 katje dood in de tuin, deze middag lag het 2de kitten ijskoud op de grond, het 3de kitten was met mama buiten…
We weten niet hoe vaak we het nog moeten uitleggen, schreeuwen, roepen, wenen,… blijven herhalen?
Zolang er mensen gratis kittens blijven uitdelen en gratis kittens worden gehaald zullen deze verhalen zich blijven herhalen.

We willen over dit verhaal niet in detail treden maar het is een hartbrekende situatie… Een situatie waar deze 5 katjes de dupe van zijn en helaas 1 van hen ook weer een sterretje is geworden….
Onze opvang is weer 4 liefjes rijker…
Welkom Babs, Bibi, Alice en Mickey!
Geen ellende meer voor jullie!

Wie deze lieverds wil steunen kan dit via rekeningnummer BE85 6528 2347 3906
Met de vermelding ‘gift gezinnetje’

Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 45% op het totaalbedrag van al uw attesten.
Wie onze zusjes en kleintjes liever een cadeautje wil bezorgen kan dit via https://vzwazura.be/product-categorie/poezencentrale-mol/

Alle kleine beetjes helpen!  Samen staan we sterk!

Deze katjes zijn NIET ter adoptie! aanvragen voor hen worden niet beantwoord! Ze kunnen ook niet gereserveerd worden! Bellen, mailen of berichten heeft geen zin!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.