HELP ME(E)

29 juli 2020: We hebben dit jaar al enkele keren jullie hulp ingeroepen en helaas moeten we hier opnieuw beroep op doen! Het is een super zwaar jaar en we kregen de ene zware melding na de andere binnen en,alsof dat nog niet genoeg was, sloeg het noodlot toe in onze opvang.

Onze hoofdopvangmama, waar vele extra zorgkatjes verblijven kreeg het verschrikkelijkste virus in huis wat je maar kan bedenken. Parvo…
We hebben geknokt, gevochten zo hard als we konden maar helaas zijn we heel wat kittens verloren in deze oneerlijke strijd.

Gelukkig hebben we enkele katjes erdoor kunnen krijgen maar ook zij hebben nog een heel erg lange weg af te leggen en zijn zij helaas nog niet helemaal veilig.
Ook bij een tweede opvangmama hebben we een kitten verloren en zijn we nog keihard aan het vechten voor de andere katjes.

Onze rekeningen alleen deze maand halen bijna de 9000 euro!
Gelukkig nam Vzw Azura 2500€ voor hun rekening! We zijn hier enorm dankbaar voor!
Maar ondanks dat zij al dit grote bedrag afloste bij onze dierenartsen zitten we deze maand nog steeds aan een rekening van 6500 euro… Onze voeding is bijna op en ook dit zal weer een bestelling worden van ongeveer 1000 euro…

We kunnen niet anders vragen dan ons te helpen! Door de corona kunnen we dit jaar geen evenementen doen en we zien even niet hoe we onze rekeningen gaan kunnen betalen zonder jullie hulp!

Dit jaar ontvang je voor giften vanaf 40€ een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 60% op het totaalbedrag van al uw attesten.

Rekeningnummer BE85 6528 2347 3906

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.