ISOLDE en DAAN

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!
Hoi! Mijn naam is Isolde, Izzy voor de vrienden. Ik ben veel te klein en met een achterstand in opvang gekomen. Deze is ondertussen volledig goedgemaakt. Sinds dat Daan in mijn leven is gekomen ben ik helemaal opgebloeid. Ik was in het begin heel schuw maar door mijn beste vriend durf ik de grote wereld aan. We doen bijna alles samen: lekker eten, op ontdekking gaan en veel spelen. Daan is een echte lefgozer met een klein hartje. Hij heeft mijn hart gestolen. Wij het uwe ook?
 * kan bij andere katten:  JA
* kan bij honden: ONBEKEND
* kan bij jonge kinderen:  JA
* kan bij oudere kinderen (+12): JA
* moet buiten kunnen:  Eventueel
* kan op appartement: JA
* kan langere tijd alleen zijn (fulltime werkende mensen): JA
Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/