PLUCHE

Ik ben Pluche, een 5 jarige kattin.

Mijn leventje is heel goed begonnen, maar helaas is mijn baasje overleden en werd ik opgevangen in een pension. De mensen in het pension hadden het beste met me voor, maar met mijn dosis verdriet en al die andere katten om me heen, had ik het enorm moeilijk, waardoor ze opzoek zijn gegaan naar een andere oplossing.

Zo kwam ik terecht bij mijn opvangmama van Poezencentrale. Ik kreeg daar een ganse bovenverdieping voor mezelf, zodat ik mijn trauma en mijn verlies kon verwerken. En jullie kunnen het al raden aan mijn snoetje hè. Inderdaad ik heb de tijd genomen om te herstellen en zo ben ik opnieuw opengebloeid tot de dame die ik altijd was. Een beetje onafhankelijk, toch graag in je buurt. Wanneer ik begin te spinnen, hou je maar klaar voor mijn kopjes. Nog een leuk weetje, als je me voorziet van een krabpaal, krabkarton en speeltjes, dan laat ik jouw meubeltjes gerust.

Mijn terrein afbakenen doe ik wel door mijn kopje heel vaak te schuren aan materiaal, maar daar gaan je meubels en dergelijke niet vuil of stuk van. Mijn opvangmama zegt dat ik een territorium katje ben omdat ik dat zo vaak doe. Daarom zoek ik een rustig huisje zonder andere katjes, het hele paleis en baasjes voor mij alleen.

Heb ik je kunnen overtuigen met mijn mooie oogjes en mijn fijn karakter, neem dan snel contact op, zodat we elkaar kunnen ontmoeten.

Vragenlijst adoptie

Liefs

Pluche

Kan met andere katten: nee
Kan met honden: onbekend
Kan met kinderen -12j: nee
Moet buiten kunnen: nee