QIWI EN LOU

Wij zijn Qiwi en Lou, we zijn op zoek naar een warm nestje waar we zowel kunnen chillen, veel spelen en lekker knuffelen.

Ik zal de spits afbijten. Mijn naam is Lou. In het begin ben ik wat verlegen, maar ik bloei snel open en dan geniet ik met volle teugen van alle aandacht! Als je me aait, ben ik niet meer van je weg te slaan en zal ik je door heel de kamer volgen. Ik kan me goed bezig houden met allerlei speelgoed. En amuseer me ook steeds goed met mijn zus en broer. Na al dat spelen, geniet ik van een rustige slaapplaats of komt ik bij mijn baasje graag bij in de zetel liggen.

Ik ben Qiwi. Tegenover mijn zus Lou ben ik een echte durfal. Enkel in het begin ben ik wat afwachtend bij nieuwe contacten. Als ik je al wat beter heb leren kennen, kom direct naar je toe en zoek al de aandacht die je me kan geven. Ik ben een kleine hartendief in een prachtige zwarte verpakking. Met mijn favoriete speelgoedjes kan ik me uren amuseren. Maar speel ook graag samen met mijn broers en zussen. Als mijn baasjes in de ruimte komen, fleur ik helemaal op en ben ik het liefst dicht in je buurt. Want eens ik je in mijn hartje ben gesloten, ben je mijn hele wereld!

Nog niet volledig overtuigd? Breng ons dan zeker een bezoekje. Na één blik hebben we jou direct betoverd.
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/

Kan met andere katten: ja
Kan met honden: nee
Kan met jonge kinderen: liefst vanaf 10 jaar en rustig
Moet buiten kunnen: moet niet
Kan op een groot appartement: ja