Rip arme ventje….

11 mei 2020: Twas een loodzware dag!

De dag begon deze voormiddag met een noodmelding. Er lag al een zwerfkatje 2 dagen stilletjes bij mensen en hij had geen eetlust meer en verstopte zich niet meer.
Er was dus iets flink mis en zijn verzorgers waren zeer ongerust over hem! Zwerfkatjes vertrouwen mensen niet! Als zij zich dat ook nog eens laten aanraken is het flink mis.

Gelukkig sprongen onze vrijwilligers Femke en Senne meteen in de auto om het mannetje op te halen. Eens aangekomen wisten ze helaas al… Dit is helemaal niet goed!
Met alles wat hij nog had probeerde hij het nog op een lopen te zetten maar gelukkig was Senne sneller en kon hij meteen de transportmand in zonder al teveel stress.

Oh mannetje wat moet jij pijn gehad hebben… Heel je lijfje was helemaal op… Volledig uitgedroogd, een flink ontstoken mond en je organen waren het ook aan het begeven.

Het spijt ons zo liefje… het enige wat we konden doen was je laten gaan…

Slaapzacht mannetje…

Als je een zwerfkatje ziet of verzorgd dat er niet goed uitziet of ziek is, alsjeblief mensen, bel ons of een organisatie uit je buurt meteen… Wacht niet af… Laat ze niet onnodig afzien tot het te laat is…

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.