Beanie en Billie

BEANIE en BILLIE

Wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Beanie heeft al veel meegemaakt in zo’n korte tijd waardoor ze het vertrouwen nog wat moet zoeken bij nieuwe mensen, Beanie wordt graag geaaid als ze op de krabpaal ligt (een vertrouwde plaats) maar ze moet rustig benaderd worden, anders zal ze eerder weggaan. Beanie wordt niet graag opgepakt omdat dit nog wat eng is, maar dat komt nog wel goed als ze daar de tijd voor krijgt.
Ze speelt heel graag en als je eten hebt, staat ze eerst in de rij!
Zoals je kunt zien heeft Beanie een apart oogje, ze is gedeeltelijk blind maar dit zal geen problemen geven. Beanie gaat hier super goed mee om! Dit maakt haar net zo speciaal!

Billie was een terughoudende kitten, en dat zit er nog een beetje in, maar ze begint stilaan open te bloeien als een sociale, zelfzekere en zeer lieve kitten. Ze heeft bij haar opvangmama al veel vorderingen gemaakt en we zijn ervan overtuigd dat dit bij het juiste gezin alleen maar beter zal gaan. Met spelletjes en lekkere hapjes kan het hartje van deze meid veroverd worden!

Beanie en Billie zoeken een rustige thuis waar deze kittens de nodige tijd krijgen. Waar niks meteen moet en het op hun tempo mag. Wie geeft deze verlegen katjes hun kans op geluk?

NIET BIJ KLEINE KINDEREN
KUNNEN BIJ GROTE KINDEREN 16+!
KUNNEN BIJ HONDEN
MOGEN NIET BUITEN
KUNNEN OP EEN APPARTEMENT

Denk jij dat je ons deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/