Gereserveerd – Berry en Chorizo

Dit geweldige duo is Berry en Chorizo.
Berry en Chorizo zijn echte pubers pur sang, altijd in de mood voor wat deugnieterij en heel aanwezig in huis.  Ze springen overal op en af, zetten de boel regelmatig op stelten en halen graag samen kattenkwaad uit.  Maar eenmaal uitgespeeld zijn ze de allerliefste.  Ze kunnen er enorm genieten van lekker geknuffeld te worden en liggen graag bij elkaar te soezelen.  Ook oppakken vinden ze helemaal ok.  Chorizo is eerder de rustige van de 2, hij volgt je graag doorheen het huis of vindt het super om voor je voeten te komen liggen.  Terwijl Berry dan de grootste deugniet is en overal wel haar aandacht gaat zoeken.
Berry is chronisch niesziek, wat wil zeggen dat ze altijd wel wat snottert, dus een goede opvolging bij een dierenarts is voor haar wel zeer belangrijk.  Verder heeft ze er zelf niet veel last van momenteel.
Beiden zijn een hele tijd ziek geweest, de kans bestaat er dan ook in dat ze terug even gaan hervallen (niesziekte) na een adoptie, iets waarmee toekomstige adoptanten wel rekening mee moeten houden.
Kan je tegen wat snot op de vloer of/en tegen de muur?  En ben je bereid om deze schatten op regelmatige basis te laten nakijken door een dierenarts?  Dat is wel iets waar hun toekomstige baasjes zeker rekening mee moeten houden…  In de plaats krijg je een zalig duootje topkatjes.
Kan bij andere katten: JA
Kan bij honden: JA
Kan bij jonge kinderen (0-6) : NEE
Kan bij oudere kinderen (6+) : JA
Moet buiten kunnen: NEE
Kan op een groot appartement: JA

Wil je hen eens ontmoeten om net zo verliefd te worden als ons? Neem dan snel contact met poezencentrale Mol via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/