Felix en Viggo

Opgelet: Wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Miauw, ik werd Felix genoemd, maar mijn opvangmama noemt mij soms ook Floere omdat mijn vachtje zo zacht is als velours.
Ik ben ongeveer 6 maanden oud en redelijk angstig van karakter. Als mensenhanden plots op mij afkomen om me te pakken of te aaien, ga ik lopen. Dat vind ik super eng. Maar als je in de zetel zit en het is rustig, dan kom ik heel stilletjes tegen je aan wrijven en geniet ik van je aaitjes.

Miauw, Mijn naam is Viggo, ook 6 maanden oud. Ik ben een stoere kortharige tijger. Net zoals mijn broertje Felix houd ik van springen en spelen. Ik ben ook nog een beetje bang van mensenhanden, maar ik word eigenlijk wel graag gepakt. Mijn opvangmama neemt me soms op de arm en hier kan ik een ganse dag van genieten. Wanneer je in de zetel zit zal ik vlug bij je komen liggen.

Kunnen met andere katten: JA
Kunnen met honden: NEE
Kunnen met kinderen: JA, +12 JAAR
Moeten buiten kunnen: NEE
Kunnen op een appartement: NEE

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/