Mona, Mupke en Jane

MONA, MUPKE en JANE

Opgelet: wij worden enkel met z’n drietjes geadopteerd!!!

Mona en Mupke zijn zeer sociale kittens, zij komen graag fletsen. Lekker in de zetel liggen? Geen probleem! Zij zullen je komen vergezellen.

Jane is wat terughoudend en wordt liever ook niet gepakt, maar als ze lekker ligt te luieren vind ze het ook heel fijn om geaaid te worden. Maar als je zo een lekker kalkoenfiletje(beleg) bij de hand hebt, dan is Jane er heel snel bij en is ze je beste vriendin

Mupke heeft haar naam wel verdiend. Ze was de kleinste en fijnste van het nest maar daar merk je nu niets meer van. Ze is echt een sassy girl geworden, maar oh zo lief!

Deze 3 kittens hebben genoeg energie en zullen zich zeker kunnen bezighouden met elkaar of afzonderlijk. Met een kattenhengel in huis is uren pret gegarandeerd!

Mona,Mupke en Jane zijn fantastische kittens die je dag helemaal goed maken, elke keer opnieuw is het een genot om hen in je buurt te hebben.

KUNNEN MET KATTEN
KUNNEN MET HONDEN
KUNNEN MET KLEINE KINDEREN
KUNNEN MET GROTE KINDEREN
MOETEN NIET BUITEN KUNNEN

Denk jij dat je ons deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/