TOULOUSE EN TIGA

DUOADOPTIE
Hallo, wij zijn Toulouse en Tiga , broer en zus van een nestje van 4.
Ik zal even mijn broertje  voorstellen, zoals je al gemerkt hebt ziet hij eruit als een kleine tijger , zo gedraagt hij zich ook. Het is een echte speelvogel en als hij zijn prooi vast heeft laat hij ook niet meer los.
Als je hem na het spelen opeens kwijt bent ligt  hij  languit op de krabpaal of in zijn mandje te rusten, en te wachten op aaitjes en kusjes. Hij heeft graag aandacht en komt op tijd en stond zijn aaitjes vragen.
Ik  daarentegen ben een echt meisje dat zie je ook aan mijn 3 kleurtjes, ik hou ook van spelen en zeker met mijn broertje, maar voor mij mag het iets rustiger zijn. Ik moet wel toegeven dat ik wel een beetje onhandig ben, dus als ik ergens af val of tegen loop is dit heel normaal.
Als mijn opvang mama in de zetel gaat zitten ben ik ook van de partij en onder dekentjes liggen dicht bij jou vind ik ook heel leuk. ‘S avonds kruip ik stiekem op het bed om lekker te dutten en ja ‘s morgens lig ik daar nog altijd.
Mijn opvang mama zegt dat we 2 schatten van katten zijn die echt een lekker warm en liefdevol nestje verdienen.
Mogen we bij jou komen spelen? Kom ons dan zeker eens ontmoeten!
Kunnen bij andere katten : ja
Moet buiten kunnen: ja ( afgesloten dat we niet weg kunnen of op straat )
Komen op schoot zitten : ja
Laat zich oppakken : ja
Kan bij honden : onbekend
Kan bij kinderen : ja
Kan op appartement: ja
Komen spontaan af : ja