Update hector

21 september 2019: Hektortje voelt zich al een klein beetje beter en eet kleine beetjes zelfstandig maar hij blijft nog steeds veel duimen nodig hebben

Onze kleine held heeft weer een flinke dip…

Wie hier regelmatig komt kijken kent onze Hektor wel. Ons klein wondertje… Onze kleine vechter…

We waren zoooo ongelooflijk blij en trots op hem. De voorbije 2 maanden deed hij het super goed. Zijn nierwaarden waren weer beter en hij kwam goed bij. Hij voelde zich top en kon eindelijk een vrolijk mannetje zijn.

Helaas kwam daar de afgelopen dagen weer verandering in. Ons Hektortje verloor terug flink gewicht en zijn eetlust was weer totaal verdwenen.

Gelukkig staan onze lieve dierenartsen van Dierenartsencentrum Nieuwe Dijk steeds voor hem en ons klaar. Voorlopig verblijft onze Hektor als zijn opvangmama moet werken weer bij hen en ’s avonds mag hij uitrusten bij zijn maatjes thuis. Maandag staat er een spoedconsult bij de neuroloog gepland.

Helaas brengen deze extra zorgen, consultaties en onderzoeken ook weer veel centjes met zich mee… We weten dat we voor onze Hektor al een paar keer centjes gevraagd hebben en we zouden dit graag weer doen. Ook deze keer zetten we weer alles op alles en alle duimen staan omhoog voor hem maar een extra centje voor ons klein vechterke is meer dan welkom!

Voor giften vanaf 40€ ontvang je een attest dat je kan indienen bij jouw belastingaangifte waardoor je een vermindering krijgt van 45% op het totaalbedrag van al uw attesten.

Je kan ook peter- meter worden van Hektor door een maandelijkse bijdrage te storten van 10 €.

Rekeningnummer BE85 6528 2347 3906 met vermelding gift Hektortje

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.