WISKE

Hallo,
Ik ben Wiske, een lieve dame van ongeveer 2,5 jaar.  Ik doolde al een tijdje rond en de buren maakten zich zorgen om mij, hierdoor hebben zij Poezencentrale gebeld, ineens zat ik met mijn poepke in een opvanggezin. Wat was dat raar zeg.. ik wist best wel hoe ik moest spinnen en knuffelen, maar binnen leven? Dat was ik niet gewend hoor..
De eerste dagen verstopte ik me in de kast, want al de rare geluiden…. Ik kende ze niet, maar van zodra mijn opvangmama in haar bed lag sprong ik bij haar in bed om lekker te knuffelen. Stilletjes aan begon ik te wennen aan de geluiden en kon ik ook de kinderen en mijn opvangpapa waarderen. Echter die gekke geluiden binnen, het is soms nog wennen hoor, ik verstop me nog regelmatig, tot het wat rustiger is en dan ….. Zie je mijn mooie ogen en lief snoetje en stop ik niet met knuffelen en val ik bij jou in slaap. Zo zaaaaaalig.
Mijn opvangmama zegt dat het tijd is om met mijn poepje in een roomboter thuisje te vallen. Ik ben op zoek naar een thuis, waar ik tijd krijg om te wennen aan de geluiden en waar rust is.. Geef je me die tijd, dan ga ik jou verwennen met mijn spinnend geluid en jou kopjes geven.
Ondanks dat in een rustig katje ben, speel ik ook enorm graag! Door mijn witte vacht heb ik een grotere kans om huidkanker te ontwikkelen in de zon, daarom zoek ik een thuisje waar ik binnen mag leven of met mate in een kattenren mag komen..
Betoverd mijn verhaal en mijn mooie ogen jou, neem dan snel contact op door de vragenlijst in te vullen
Kan ik met kinderen: vanaf 12 jaar
Kan ik met honden: Onbekend
Kan ik met andere katten: onbekend
Kan ik naar buiten: enkel in een kattenren