Poppy-nieuws!

17 oktober 2019: Voor de fans en bekenden van onze zittenblijven Poppy hebben we even wat slecht nieuws: Poppy zijn bezoekjes bij de buren moesten even worden uitgesteld .
Poppy heeft een chronisch ontsteking inde bovenste luchtwegen (een snotneusje en lopende oogjes) en een bijkomend nadeel daarvan is dat er vaak ook ontstekingen op het tandvlees en de tandjes ontstaan.
Gelukkig is hier een oplossing voor want als de aangetaste tandjes getrokken worden, geneest het bekje en dit kan er zelfs voor zorgen dat ook de infectie in de luchtwegen minder vaak opflakkert.
Bij Poppy werden al zijn kiezen getrokken en dat is niet de meest fijne operatie om van te herstellen,
het tandvlees heeft toch even tijd nodig om te genezen.

Door de narcose en de buis die in zijn keel moest voor de beademing had onze knul weer veel meer last van zijn luchtwegen en bij Poppy betekent dat vooral veel snot.
Gisteren moest zijn opvangmama vooral zorgen dat zijn neusje niet verstopte zodat hij door zijn neusje kan blijven ademen en zijn zere keel niet meer moest belasten.
Poppy staat op pijnstilling en antibiotica en hij krijgt een tijdje uitsluitend zachte voeding maar deze eerste dagen zijn best wel vervelend .

Gelukkig voelde hij zich vanmorgen al wel wat beter en had hij weer interesse in wat voor lekkers er in zijn eetbakje zat.
Het tandvlees zag er, naar omstandigheden, best goed uit en zijn neusje loopt nog maar is niet meer verstopt dus het gaat de goede kant op.
Poppy wordt nu extra verwend en dat laat hij zich goed bevallen. Eerst buikje vol, dan snoetje proper maken en weer tijd voor een dutje. Komt wel goed met ons snotkopje!

Wie graag wil helpen met de operatiekosten van ons Poppemannetjes kan een vrije gift storten op ons rekeningnummer BE85 6528 2347 3906 met de mededeling ‘ gift voor Poppy’.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.