Rosie en Romy

Opgelet: wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Wij kwamen binnen als vieze, plakkerige en uitgehongerde kleintjes. En kijk ons nu… Flinke kittens van 13 weken oud!

Hallo ik ben Rosie,
De kleinste en fijnste kattin van de groep. Een vertrouwde omgeving is erg belangrijk voor mij. Ik tutter graag aan de oortjes van mijn zusje Romy. Als ze slaapt dan waag ik mijn kans! Ik kan echt genieten van een dutje op de zetel.

Hallo ik ben Romy,
Ik ben erg nieuwsgierig. Waar jij gaat, ga ik ook want ik wil alles ontdekken! Doe jij iets dat ik nog niet gezien heb? Dan kan ik heel aandachtig kijken. Daarnaast vind ik het leuk om mijn zusje Rosie op te zoeken en samen te knuffelen. Maar ook jou zoek ik op om te knuffelen.

Kunnen bij andere katten: ja
Kunnen bij honden: onbekend
Kunnen bij jonge kinderen: ja rustige
Kunnen bij oudere kinderen: ja
Moeten buiten kunnen: nee
Kunnen op een groot app: ja

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:

Vragenlijst adoptie