Juliette en Louis

Opgelet: wij worden enkel samen geadopteerd!!!

Hallo, Wij zijn Juliette en Louis, broer en zus van ongeveer 4 maanden oud.

Ik, Juliette, ben een sping in’t veld. Ik ben heel actief, hou van spelen, door het huis crossen, klimmen op de krabpaal. Ik ben graag bij jou in de buurt en ben dol op aaien en knuffelen. Ik slaap zelfs graag bij jou op bed.

Ik, Louis, ben veel rustiger van karakter. Ik geniet ook enorm van kriebelen en aaien, maar ik heb wat meer tijd nodig om je te leren kennen. Ook ik ga graag op verkenning en kom regelmatig kijken wat je aan het doen bent.

Wij zijn graag samen. Om te ravotten maar ook om samen te dutten en te flodderen.

Wil jij ons eens een keertje komen bezoeken?
Goed zo! Wij zijn er klaar voor!
Vragenlijst invullen via:
https://www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/