Midas

MIDAS

Miauw. Ik ben Midas, een kater van 7 jaar oud.

Ik heb al heel wat meegemaakt in mijn leven. Zo werd ik in 2015 gered van mijn zwerversbestaan en werd ik ook geadopteerd. Ik dacht dat ik mijn gouden mandje gevonden had en nooit meer zou moeten zwerven.
Maar dat was niet zo. Ik werd verwaarloosd door mijn baasje en kwam weer op straat terecht.
Volledig onder de vlooien en met een mondje vol etter en rotte tanden, kwam ik bij Poezencentrale binnen. Mijn baasje werd gecontacteerd, maar al snel werd duidelijk dat ze mij niet meer wilde. Ik weet niet waarom.

Intussen voel ik mij weer kiplekker. De vlooien werden aangepakt en mijn mondje werd verzorgd.

Ik ben een heel lieve en zachtaardige kat die enorm geniet van aandacht. Ik ben dol op aaien, op schoot zitten, kopjes geven en zelfs bij je slapen. Verder ben ik een levensgenieter: lekkere hapjes, wat soezen op de krabpaal, een beetje naar buiten kijken.
Ik heb het moeilijk met andere katten. Ik heb al te vaak moeten vechten om aan eten te komen, dus ik zie andere katten als een bedreiging. Ik wordt dan ook als enige kat geadopteerd.

* kan bij andere katten: NEE
* kan bij honden: NEE
* kan bij jonge kinderen: NEE
* kan bij oudere kinderen (+10): JA
* moet buiten kunnen: NEE
* kan op appartement: JA

Denk jij dat je mij deze thuis kan geven neem dan snel contact op met de Poezencentrale via www.poezencentrale.be/vragenlijst-adoptie/